Om oss

Expertis Pålitlighet Kvalitetsutförande Kundfokus

Vår vision

Vår vision är att vara din pålitliga partner för alla dina VVS-behov. Genom vår expertis, pålitlighet, kvalitetsutförande och kundfokuserade inställning strävar vi efter att överträffa dina förväntningar och bygga långvariga relationer baserade på förtroende och excellens.

Mazzi VVS

Mazzi VVS är din pålitliga partner för alla dina VVS-behov. Med över 15 års erfarenhet av att ha betjänat Skåne län och dess omgivningar är vi dedikerade till att leverera högkvalitativa VVS-tjänster med professionalism och excellens.

På Mazzi VVS förstår vi vikten av att ha ett väl fungerande VVS-system. Det ökar komfort, säkerhet och välbefinnande i ditt hem, fastighet eller företag.

Vårt uppdrag är enkelt: att leverera pålitliga VVS-lösningar som överträffar dina förväntningar. Oavsett om det gäller en läckande kran, ett igensatt avlopp eller en akut VVS-situation, är vårt team här för att hjälpa dig.

Vi värdesätter kundnöjdhet högt och arbetar för att skapa långsiktiga relationer grundade på förtroende, transparens och enastående service.

Vare sig du är privatperson som äger hus, företagsägare, entreprenör eller fastighetsförvaltare är vi din pålitliga VVS-partner.

Floating Item

Varför du ska välja Mazzi VVS

01. Expertis

Vårt team består av utbildade, försäkrade och erfarna rörmokare som har expertisen för att hantera diverse VVS-frågor. Vi hanterar allt från rutinmässigt underhåll till komplexa reparationer och installationer. Här finns kunskapen och färdigheterna för att få jobbet gjort rätt från första gången.

02. Pålitlighet

Vi arbetar ständigt för att vara en pålitlig partner inom VVS. Du kan lita på att vi finns där när du behöver oss som mest. Givetvis erbjuder vi effektiv och pålitlig service under dygnets alla timmar, 7 dagar i veckan. Vi förstår att problem kan uppstå när som helst, just därför erbjuder vi jour dygnet runt.

03. Kvalitetsutförande

I vårt arbete använder vi endast högkvalitativa material och modern utrustning för att säkerställa effektivitet och hållbarhet i våra resultat. Vårt fokus på detaljer kombinerat med stort engagemang återspeglas i varje projekt som vi utför.

04. Kundfokus

Att våra kunder är nöjda är av högsta prioritet. Därför tar vi oss tid att lyssna på dina behov och utvärdera dina VVS-problem för att kunna erbjuda dig en personlig lösning för just dina problem. Vi tror helt och hållet på en öppen kommunikation samt en ärlighet och integritet i våra samtal med kunder.

Kontakta oss

Mazzi VVS
Stenyxegatan 10,
213 76 Malmö
0767860807
info@mazziab.se

Våra lösningar

VVS Jour
Luft Vatten - Värmepumpar
VVS-Installation
Rörmokare
Vatten & Avlopp
Installerat & klart

Följ oss